Transport si retururi

Optiuni livrare si costuri

Livrare contra cost

Orice comanda pentru produsele prezente in acest magazin genereaza costuri de transport, acele costuri vor fi comunicate in momentul in care o sa finalizati si confirmati comanda, contarvaloarea acesteia fiind achitata in momentul primirii coletului, la reprezentantul firmei de curierat.
In cazul in care valoarea produselor dintr-o comanda , este de minim 200 de lei, costul transportului este suportat integral de CadouDeSuflet (PFA Serban Lavinia Olguta).

Timp de livrare

Vom livra produsele comandate prin curier rapid (FanCourier), în termenele afisate, în functie de produsele alese. In cazul produselor care nu se afla în stoc, termenul de livrare se va comunica ulterior. În cazul în care pe comanda dvs. sunt produse cu termene diferite de livrare, se va lua în considerare cel mai mare dintre aceste termene.

Situatia comenzii dvs.

Daca nu ati primit produsele pâna la data specificata pe Confirmarea comenzii, va rugam sa ne contactati. Va rugam sa aveti pregatit numarul de comanda. Acesta este mentionat pe Confirmarea comenzii primita pe email.

Contact

Telefon: 0722.819.233
Email: contact@cadoudesuflet.ro

Program de lucru
Luni - Vineri: 10.00 – 18.00
Sâmbata: 10.00 – 13.00
Duminica: închis
Exceptie facand sarbatorile legale si zilele in care se anunta Inchis.